Stream consultant

˝Stream consultant˝ je stalni konsultant čiji je zadatak da prati poslovanje klijenta, sugeriše, analizira, aktivno lobira i generalno ubrzava pozicioniranje kompanije na ciljnom tržištu kao i njen rast i razvoj. Podrazumeva se da stream konsultant u svom internom timu ima eksperte profilisane za specifične delatnosti klijenta. Konsultant predstavlja članove i profile tima koji će biti uključeni u praćenje i aktivan rad na poslovanju klijenta. Profili angažovanih eksperata zavise od strukture tržišta. Svi eksperti angažovani na klijentu potpisuju Ugovor o čuvanju poslovne tajne pre upoznavanja sa bilo kojim detaljem iz poslovanja klijenta. Klijent se obaveštava o spisku eksperata i daje saglasnost ili odbija da prihvati određenu ličnost iz predloženog tima. Važno je napomenuti da, bez obzira odlučili se za usluge naše ili neke druge kompanije istog profila, trebalo bi insistirati da konsultant nema dva klijenta istog profila ili delatnosti. Takođe, trebalo bi insistirati na izdavanju programa lojalnosti koju ta kompanija ima u sopstvenim aktima.

O NAMA
Agencija za konsalting, menadžment i marketing "Method" osnovana je 2009. godine kao produkt potrebe domaćih i stranih kompanija za brzim i agilnim korporativnim servisima. Vremenom, profilisali smo se i specijalizovali za "stream consulting" smatrajući da je stalna briga za klijenta i vrhunska isporuka vrhunskih usluga put kojim treba ići.

Kontinuirano nastojanje da ispunimo i nadmašimo očekivanja naših klijenata, prilagođavanje dinamičnoj atmosferi poslovanja, sistem koji je agilan i dostupan 24 sata dnevno, potpuna i neprikosnovena lojalnost klijentu, čine "Method" pravim izborom. Držeći se principa ekspeditivno i kvalitetno, neke od najvećih svetskih i domaćih kompanija u nama su pronašle pouzdanog partnera.PROČITAJ VIŠE


 method

Strategija - izrada i implementacija


PROČITAJ VIŠE

method

Izrada projektne dokumentacije za potrebe apliciranja za sredstva fondova EU i implementacija odobrenih projekata.


PROČITAJ VIŠE

method

Otvaranje novih tržišta i spajanje sa novim klijentima.


PROČITAJ VIŠE

    CONTACT
mapa
AGENCIJA ZA MENADŽMENT I KONSALTING METHOD NOVI SADFutoška 1A, III sprat, kancelarija 305, 21000 Novi Sad
Tel.: +381 21 300 64 34 I Email: office@method.rs
PIB: 103543320 I Matični broj: 61660917